ERP 2024

Ovo je najbolji hotel za gejmere na svetu

Ukoliko vas put nanese u Panamu, verovatno ćete poželeti da odsednete u hotelu koji ima dobru internet konekciju i još bolji hardver opremljen najboljim video-igrama. Upravo takva soba postoji u Hilton hotelu, kako bi se izašlo u susret očigledno izbirljivim gostima.

PCPress.rs Image

AKo niste znali Panama je poznata po kišnoj sezoni koja traje skoro non-stop tako nije iznenađenje što je baš ova lokacija izabrana za najbolje rešenje za loše vreme – igranje igara. U želji da se dopadne gejmerskoj populaciji koja izgleda želi da putuje u ovu centralnoameričku zemlju, Hilton je u saradnji sa kompanijom Alienware kreirao ultimativnu sobu za igranje.

Soba broj 2425 će postati jedna od najpopularnijih mesta za odmor zbog jedinstvenog gejming iskustva koje pruža. Kad kažemo gejmerska soba ne mislimo na sobu koja ima neki (obično zastareli) Playstation. Ne, ovde je reč o ultimativnoj sobi o kojoj ste oduvek maštali, ako imate gejmerski staž duži od 15 minuta. U sobi je sve podređeno gejmerskom iskustvu, pa je tako (u ovom slučaju) nepotreban pogled na more blokiran teškom zavesom koja uspešno blokira sunčane zrake koji mogu samo da vam pokvare ugođaj. Osvetljenje je tako dizajnirano da pruža optimalno osvetljenje ali tako da ne remeti atmosferu. Za to se brine Alineware Effects system koji podešava svetla u zavisnosti koju igru igrate, a možete ih i sami podešavati.

Pročitajte i:  Epic Games poklanja super igru Farming Simulator 22

 

https://twitter.com/AlienwareLatAm/status/986349348698165248

Tehničke specifikacije sobe

Kad govorimo o konfiguraciji hotelske sobe, reč je neverovatno jakoj PC mašini za igranje koju pokreće Intel Core i7-8700 procesor, a tu su i 32GB DDR4 RAM-a i Nvidia GeForce GTX 1080 Ti grafička karta. Ukoliko vam to nije dovoljno, na raspolaganju vam je i gejmerski laptop Alienware 15 koji poseduje Intel Core i7-7700HQ Quad Core procesor, 32GB DDR4 RAM-a i Nvidia GeForce GTX 1070 grafičku. Što se tiče periferija, tu je glavna zvezda 34-inčni monitor za igranje u klasičnoj pozi za stolom uz propratni miš, podlogu i tastaturu. Za igranje sa džojpedima tu su dva Xbox One Elite kontrolera.

 

Ukoliko ipak preferirate kompletno uživljavanje u spektakl onda je dovoljno da se okrenete ka 4K OLED televizoru od 65 inča sa 5.1 audio sistemom i priključenim Oculus Riftom. Da sve bude na nivou tu je i gejming fotelja izgrađena uz pomoć NASA tehnologije. Ona je postavljena na sredini sobe kako bi se u potpunosti uživeli u zvukove oko sebe.

Pročitajte i:  Epic Games vam poklanja dve video igre

Kako je ovo ipak i hotelska soba, tu se nalaze i kreveti koji su u potpunosti analogni i omogućavaju spavanje sa snovima u 4K rezoluciji. Iako kreveti nisu deo gejmerske konfiguracije to ne znači da nisu dizajnirani u tom stilu. Štaviše sve u hotelskoj sobi ima dizajn gejmerskog hardvera – od kreveta do slavina u kupatilu. Soba je već sada dostupna za rezervaciju a cena jednog noćenja u ovoj gejmerskoj jazbini iz snova je 350 dolara. Ostaje vam samo da se uputite u Panamu – da biste presedeli u sobi ceo dan igrajući igre.

Izvor: Homecrux

Facebook komentari: