BIZIT plus

Pametne naočare za društvene mreže

Koliko puta ste želeli da objavite ono što ste upravo videli na Facebook, Instagram ili YouTube. Uz ove pametne naočare za društvene mreže objave postova dobijaju novu dimenziju.

PCPress.rs Image

Iako je Snapchat doživeo debakl sa ambicioznim projektom Spectacles, izgleda da to nije označilo kraj pametnih naočara, jer stižu ACE Eyewear. Kreatori novih pametnih naočara se nadaju da neće ponoviti greške koje je napravio Spectacles, te da će napraviti bum na tržištu.

I dok su Snapchat naočare najavljene kao revolucionarni gedžet, jedino su uspele da naprave kompaniji minus od 40 miliona dolara. Jedna od kritika ovih naočara je to što je bilo moguće postovati samo na Snapchat. Sa ACE Eyewearom to se menja koji će omogućavati live stream i postovanje klipova i fotki na Facebook, Instagram i YouTube.

Naočare mogu da prave fotke od 8 megapiksela i snimaju HD video. Ugao kamere je 120 stepeni, što omogućava efikasno fotkanje i snimanje video klipova jednostavnim pritiskanjem dugmeta na ramu. Naočare imaju 4GB prostora što znači da neće baš moći da snimate dugometražne filmove, ali ako želite možete da snimate klipove i do 40 minuta trajanja.

Pročitajte i:  Reklame za "AI devojke" preplavile društvene mreže

Baterija omogućava sat ipo kontinuiranog snimanja, tj. 80 sati u mirovanju. Kako bi se što više približili mladima koji bi naočare nosili i u ekstremnim uslovima, ACE Eyewear su otporne na vodu i prašinu. 

ACE Eyewear naočare su trenutno u preorder formatu i koštaće 99 dolara, dok će puna cena biti 199 dolara. Očekuje se da će isporuke krenuti u aprilu. Ukoliko želite da budete glavni na Facebooku, želite da postanete nova YouTube zvezda ili jednostavno želite da beležite trenutke iz svog života, možda su ove naočare pravi izbor.

Izvor: The Verge

Facebook komentari: