Procurele Pixel 3 XL specifikacije i fotke (pravo iz Rusije)

Svakog dana stižu nove informacije o Pixel 3 XL Google telefonu iako telefon još uvek nije zvanično predstavljen. Za to su zaslužni ruski blogeri koji već danima postavljaju informacije koje ne bi smeli da imaju. Google treba ozbiljno da preispita svoje bezbednosne protokole, jer ovde nije reč o curenju informacija već o pravoj poplavi.

leaked pictures of Pixel 3 XL

Prve informacije, pored procurelih fotki,  su se pojavile na ruskom blogerskom sajtu Rozetked, gde su otkrivene prve informacije o Pixel 3 XL modelu. Tada je navedeno da će rezolucija ekrana novog telefona koji ima zarez, koji je popularisao iPhone X, biti 2960×1440, a da će sistem Android 9.0 Pie pokretati procesor Snapdragon 845. Takođe je navedeno da će telefon doći sa Pixel Buds slušalicama, što je novitet jer su do sada Google telefoni dolazili bez ovog dodatka. Da negde opasno curi bilo je jasno kada je na objavljen kompletan review Pixel 3 XL uređaja na ruskom sajtu Mobile-review.

Rusi otkrili sve o Pixel 3 XL telefonu

Prvo što je napomenuto na sajtu je da je reč o prototipu, a ne finalnom proizvodu. To znači da može doći do određenih promena, naročito kad je reč o kvalitetu izrade i materijalima koji su iskorišćeni. Predstavljeni model ima plastičnu masku, a ne mora da znači da će i finalna verzija biti takva.  Ono što je finalno je softver koji se nalazi u testiranom telefonu, pa je tako testirana i finalna verzija Google camera aplikacije.

Pročitajte i:  Tri najopasnije stvari po vaš telefon

PCPress.rs Image

Iako nije otkrivena veličina OLED ekrana veruje se da će ona biti oko 6,4″, dok će model po svemu sudeći doći sa 4GB RAM-a, 64GB memorije i baterijom od 3430mAh. Što se tiče kamere, govori se o 12MP zadnjoj i 8MP prednjoj, od koje se očekuje da pravi odlične fotografije, nastavljajući tradiciju prethodnih modela. Prve fotke navodno napravljene telefonom već su objavljene, iako niko ne može sa sigurnošću da tvrdi da su autentične.

Otkrivena cena Pixel 3 modela

Prema izvorima, Pixel 3 XL bi trebalo da košta oko 750 dolara, dok će manja verzija koštati oko 650 dolara. Kako stoje stvari ova dva modela Google Pixel telefona biće predstavljena u oktorbru, dok se u “tajnosti” radi na još pet modela telefona. Jedan od njih će biti savitljivi telefon koji se očekuje 2020. godine. Verujemo da će biti još curenja informacija, jer se paralelno sa svim do sada viđenim javio još jedan Rus koji je “telefon našao u taksiju”:

Po svemu sudeći ili je reč o bezbednosnom propustu gigantskih razmera, marketinškom triku ili velikoj prevari, kada je reč o curenju Pixel 3 XL informacija. Nešto se definitivno desilo u Rusiji jer retko kad se desi da ne samo budu otkrivene specifikacije, već i sam model do kog je neko došao “slučajno”. Budite uz PC Press za više informacija, dok osluškujemo (lažne?) vesti iz Rusije.

Izvor: CNET

 

Facebook komentari:

Tagovi: , , , , ,