BIZIT plus

Procureli bundle sa Pixel8 Pro

Google će vam očigledno dati besplatan PixelWatch 2 ako unapred naručite Pixel8 Pro, prema promotivnoj slici koju je objavila  Kamila Wojciechowska. Wojciechowska je takođe objavila druga curenja, uključujući i jedno koje je objavio 91mobiles sa promotivnim video snimkom koji potvrđuje ranije glasine o detaljima o Watch 2.

PCPress.rs Image

Dogovor bi mogao ublažiti udarac zbog glasina povećanja cena Pixel 8 Pro koji novi telefon stavlja na početnu cenu od 999 dolara. Originalni PixelWatch počinje od 349,99 USD za verziju bez mobilnog telefona, što čini Pixel 8 Pro efektivno telefonom od 650 USD sa ovom pogodbom, pod pretpostavkom da su glasine o ceni 8 Pro tačne. Wojciechowska je objavila snimak ekrana tokom vikenda koji sugeriše da bi, barem za poslovne korisnike, Pixel8 Pro mogao zadržati cenu od 899 dolara za 7 Pro.

U članku 91mobiles-a, procureli promotivni video potvrđuje neke detalje o novom PixelWatch-u 2. U videu se kaže da će sat nuditi 24-časovno trajanje baterije — isto kao i Google nosivi uređaj prve generacije — kao i stres i temperaturu kože detekcija. 91mobiles piše da sat uključuje prethodno kružio kontinuirani senzor elektrodermalne aktivnosti poput onog koji omogućava Fitbit Sense 2 da radi te stvari.

Pročitajte i:  Bivši inženjer Google-a uhapšen zbog navodne krađe AI tajni

Sat će takođe imati automatsku detekciju treninga za sedam različitih treninga, prema 91mobiles, uključujući trčanje i vožnju bicikla na otvorenom – nešto što je nedostajalo originalnom Pixel Watch-u. S obzirom na to da se događaj lansiranja Made bi Google 4. oktobra brzo približava, malo je preostalo mašti za ove uređaje.

Izvor: TheVerge

Facebook komentari:
Računari i Galaksija
Tagovi: ,