Top50 Glas publike

Samsung najavio najmanji fisheye objektiv za NX

Lansiranjem novog Samsung 10mm F3.5 Fisheye objektiva profesionalci u oblasti fotografije kao i hobisti sa više iskustva moći će da prave fotografije sa izborom najšireg ugla do sada, navodi se u saopštenju ove kompanije.

10mm black(3)Budući da je to najmanji Fisheye objektiv sa autofokusom na tržištu, ovaj super-široki objektiv, nudi pasioniranim fotografima zgodan način da prošire horizonte svoje kreativnosti bez potrebe da nose tešku dodatnu opremu. Novi objektiv predstavlja Samsungovu inovaciju u oblasti tehnologije objektiva od 180 stepeni, a kompatibilan je sa nagrađivanim NX sistemom, uključujući i novi model aparata NX300.

Proširen ugao gledanja čini da novi Fisheye objektiv od 10mm bude savršen saputnik pejzažnim fotografima, jer dopušta korisnicima da prave fenomenalne fotografije gradova, slikovitih pejzaža ili neba koje se pruža i dalje od domašaja našeg vidnog polja. Ultra-široka perspektiva fisheye objektiva omogućava korisnicima da stvore jedinstvene portrete, sa interesantnim i upečatljivim efektima, zbog čega će fotografi još više uživati u fotografisanju.

Težak 72 g, ovaj kompaktni objektiv izrađuje se u elegantnoj beloj ili crnoj boji kako bi se uklopio u NX seriju fotoaparata, a lako staje i u torbu za fotoaparat ili tašnu, što ga čini jednostavnijim prilikom putovanja i fotografisanje napolju. Kvalitet slike je vrhunski, baš kao i dizajn Samsungovog objektiva, tako da ovaj nečujni širokougaoni objektiv sa AF pruža visok kvalitet fotografija praktično u svakoj situaciji.

Pročitajte i:  Vodeći brendovi pametnih telefona za 2022. prema izveštaju Canalysa

Kako bi pružio vrhunsko fotografsko iskustvo, objektiv ima više iScene opcija, uključujući Beauty Shot, Portrait, Night, Backlight, Children i Sports, zbog čega može da se prilagodi potrebama svakog fotografa. Fisheye objektiv od 10mm F3.5 poseduje i cirkularnu dijafragmu aperture kako bi objekat vaše fotografije približio i postavio u centar.

Izvor: Samsung

Facebook komentari:
SBB

Tagovi: ,

2 thoughts on “Samsung najavio najmanji fisheye objektiv za NX

Comments are closed.