Top50 Glas publike

Sony PlayStation loyalty program startovao u SAD 5. oktobra

Nećete morati dugo da čekate da zaradite bonuse za igranje i kupovinu PlayStation igara. Sony sada kaže da je njegov PlayStation Stars program lojalnosti debitovao u Americi 5. oktobra, dok će Australijanci i Evropljani imati pristup 13. oktobra. Stars je već aktivan u Aziji, uključujući Japan. Program je besplatan, iako ćete dobiti neke pogodnosti ako ste član PlayStation Plus-a.

PCPress.rs Image

U budućnosti pristup i preko PlayStation konzola

Trenutno morate da pristupite Stars-u preko PlayStation aplikacije na mobilnim uređajima ako želite potpuno iskustvo. Međutim, možete se prijaviti na vebu, a Sony očekuje da će u budućnosti doći do PlaiyStation konzola.

Kao što je ranije objašnjeno, zarađujete nagrade u PlayStation Stars-u ispunjavanjem aktivnosti i kampanja u rasponu od najosnovnijih (igranje bilo koje igre jednom mesečno) do izazovnih (biti jedan od prvih koji je osvojio platinasti trofej igre u svom regionu). Zaradićete poene lojalnosti koje možete da uložite u svoj PlayStation Netvork novčanik, digitalne kolekcionarske predmete, i određene proizvode. Takođe možete direktno primati kolekcionarske predmete.

Možete da poboljšate broj nagrada koje dobijate napredovanjem kroz nivoe statusa zasnovane na trofeju i kupovini. Međutim, to ćete morati da dopunite 13 meseci nakon završetka kalendarske godine kada ste ih stigli. Ako dostignete nivo 2 ovog oktobra, imaćete vremena do 31. januara 2024. da uradite nešto za produženje tog statusa.

Pročitajte i:  PlayStation džojstik se prilagođava igraču

Strategija i njeni motivi nisu novi. Kao i kod Microsoft Points i Nintendo Gold Points, ovo vam daje podsticaj da se stalno vraćate na svoju konzolu — i trošite novac. Međutim, s obzirom na to da je besplatan, možda bi vredelo pokušati čak i ako samo povremeno upalite svoj PS5.

Izvor: Engadget

Facebook komentari:
SBB

Tagovi: