VMware-vForum

Top 50: Fotografije na čijem Instagramu smo najviše lajkovali u 2018. godini?

Za godinu dana na Internetu može dosta toga da se promeni, a društvene mreže su najbolji odraz svih promena. S tim na umu i PC Press tradicionalno sumira najbolje online stvari koje su se desile za godinu dana i organizuje dodelu Top 50 nagrada. U susret predstojećoj dodeli nagrada za 2018. godinu, ne bi bilo loše da se podsetimo ko su bili prošlogodišnji dobitnici.

PCPress.rs Image

U kategoriji društvene mreže imali smo pobednike za najbolji Facebook, YouTube kanal, ali naravno i najbolji Instagram profil. Prošle godine pobedu je odneo Instagram profil kompanije IKEA, koja je na pravi način koristiti snagu Instagram-a. Jednostavnost i funkcionalnost koju ovaj brend neguje, istaknuta je kako na fotografijama, tako i u video sadržaju. Heštegovi ovog profila su redovni, kao i stranice na kojima pratioci mogu da dobiju dodatne informacije. IKEA aktivno komunicira s pratiocima, stalnim i budućim kupcima, a sve to teče nepretenciozno i prijatno je za oko.

Kako bismo izabrali ono što se ove godine izdvojilo kao najbolje na Internet sceni, potrebna nam je vaša pomoć, jer na osnovu vaših predloga, pravimo uži izbor, a o pobednicima će odlučivati redakcijski žiri. Zato nam šaljite svoje predloge ovde jer samo tako možemo da budemo sigurni da će nagrade otići u prave ruke, to jest onima koji su ih zaista zaslužili.

Pročitajte i:  Ni Donald Trump ne koristi Truth Social

Do novog druženja, u videu ispod ili na zvaničnom YouTube kanalu PC Press-a, možete pogledati snimak sa prošlogodišnje dodele:

Facebook komentari:
ERP 2022

Tagovi: , , , , , , , , , ,