PC Press Studio

Udobnost za gejmere – Svetleća podloga za miša

Da bi stekla reputaciju „za gejmere“, svaka hardverska komponenta mora biti kvalitetno osvetljena. Nekada su to bili samo poneki elementi, poput svetlećeg ventilatora, hladnjaka na grafičkoj karticu ili procesoru, a sada ništa ne sme da bude neosvetljeno, čak ni podloga za miša. LC Power nam je zato poslao mPAD‑RGB.

PCPress.rs ImageLC Power ima seriju AiRazor, odnosno svojevrsni podbrend po imenu AiRazor koji je usmeren prema gejmerima. Jedan od noviteta je podloga za miša koja je opremljena RGB LED osvetljenjem, pa otud i naziv AiRazor mPAD‑RGB.

mPAD je veoma kvalitetna podloga, toliko kruta da deluje poput teflonske ploče. Gornja površina po kojoj se kreće miš veoma je glatka i s našim gejmerskim mišem dala je fantastičan rezultat. Kretanje je teklo veoma glatko i precizno i u svakom momentu imali smo idealan osećaj pod rukom. Površina 352×260 milimetara odgovara vlasnicima nešto većih radnih stolova.

S donje strane podloga je gumirana, tako da savršeno prianja i ne kliza čak ni pri naglim pokretima. Putem microUSB kabla povezuje se s računarom i tada dobija punu funkcionalnost, pri čemu mislimo na LED osvetljenje. Podloga svetli duž ivica, ali i na površini gornje stranice postoji dodatni okvir sa AiRazor logotipom koji takođe svetli. Pri vrhu se nalaze dva tastera kojima menjate režime rada. Možete podesiti sedam fiksnih boja, a tu su i  moddva‑a s promenom boje. Jačina se podešava u tri nivoa, a tu je i mogućnost da isključite svetlo.

Pročitajte i:  Intervju: Mlađen Merdović, Tomorrow konferencija - Inoviranje budućnosti

PCPress.rs ImageAiRazor mPAD‑RGB radi sjajno svoj posao i kao podloga, ali i kao dodatni svetleći detalj na računaru. Pored svetleće tastature izgleda odlično, posebno ukoliko podesite istu boju. U našem slučaju, uparili smo mehaničku tastaturu i podlogu da svetle crvenom bojom. U svakom scenariju, po ne tako visokoj ceni, dobijate sjajan proizvod koji svoj posao obavlja na visokom nivou, a dodaje još malo estetici i ukupnom utisku vašeg gejming PC‑ja.

www.mid9.rs

(Objavljeno u PC#253)

Facebook komentari:
SBB

Tagovi: , , , ,