BIZIT plus

Xbox i PlayStation se bore u The Sphere

Microsoft i Sony su ove nedelje potrošili hiljade dolara na marketinške kampanje u The Sphere u Las Vegasu. Atrakcija vredna 2,3 milijarde dolara osvetljava društvene mreže već nedeljama, nakon što su U2 odigrali prvu emisiju u The Sphere prošlog meseca. U četvrtak uveče Microsoft je osvetlio The Sphere svojom novom Xbox marketinškom kampanjom, a samo dan kasnije Sony je izabrao The Sphere da predstavi Spider-Man 2.

PCPress.rs Image

Obe kompanije su možda platile čak 450.000 dolara da bi njihove kampanje bile prikazane na The Sphere, nakon što su cene za kreativna mesta na atrakciji procurile ranije ovog meseca. Microsoft je radio sa BCN Visuals na kreiranju svog Xbox Sphere preuzimanja u četvrtak uveče, sa potpuno anamorfnim 3D bilbordom koji je bio sličan preuzimanjima koja smo videli na Times Square u prošlosti.

Rezultat je bio da 3D Xbox kontroleri izlete iz The Sphere, kao deo Microsoftove nove Xbox marketinške kampanje za praznike. Microsoft je takođe napravio trejler za akciju uživo koji je emitovan u četvrtak uveče fudbal i koji će se prikazivati širom sveta tokom praznika.

Pročitajte i:  GoPro: Pojednostavite upravljanje ljudskim resursima najefikasnijim rešenjima

Sony je usledio dan kasnije sa sopstvenim spotom od 90 sekundi sa Spidreman 2, sa Venomom koji je izašao iz Sfere. Oba spota su se pojavila baš kada Twitchcon počinje ovog vikenda, koji se ove godine održava u Las Vegasu.

Izvor: TheVerge

Facebook komentari:
Računari i Galaksija
Tagovi: , ,