TrendMicro

Adria Security Summit 2021 sredinom oktobra u Beogradu

Adria Security Summit Powered by Intersec, vodeća godišnja konferencija i izložba sigurnosti u Jadranskoj regiji, održaće se 13. i 14. oktobra 2021. u Beogradu, glavnom gradu Srbije.

PCPress.rs Image

Ovogodišnje izdanje biće organizovano u hotelu Holiday Inn Beograd u multifunkcionalnoj hali Belexpocentar jer pružaju brojne pogodnosti usklađene s epidemiološkim merama kako bi se svim učesnicima ponudilo najsigurnije moguće okruženje. Beograd je odabran za mesto održavanja kao grad s jednom od najviših stopa imunizacije na svetu.

Događaj je idealna platforma za upoznavanje s trenutnim stanjem u industriji i ponovno okupljanje sigurnosnih profesionalaca nakon godinu i po razdvojenosti. Summit će tradicionalno okupiti sve učesnike u prodajnom lancu: proizvođače, distributere, trgovce, instalatere, integratore, projektante i konsultante na tržištu videonadzora, kontrole pristupa, protivprovale, vatrodojave, fizičke i mehaničke zaštite, cyber sigurnosti, pametnih rešenja, ICT-a, interneta stvari, mobilnosti, automatizacije i dr., kao i krajnje korisnike iz svih vertikalnih tržišta.

Adria Security Summit je poznat kao mesto okupljanja najpoznatijih kompanija u sigurnosnoj industriji kao što su Bosch, Dahua, Hikvision, ASSA ABLOY, Honeywell, Axis, Milestone, FLIR, Ingram Micro, Avigilon, Videotec, Sony, Dell i mnoge druge. Više od 100 izlagača moći će da postavi svoje štandove unutar izložbenog prostora, uz više sponzorskih mogućnosti.

Konferencijski program biće obogaćen izlaganjima renomiranih predavača i predstavljanjima uspešnih projekata, koji će poslužiti za upoznavanje s važnim promenama u sigurnosnoj i srodnim industrijama.

U jednoj od dostupnih dvorana tokom trajanja Summita možete organizirati i vlastiti korporativni seminar i iskoristiti ga kao priliku da informirate klijente o novim proizvodima, rešenjima i uslugama.

Organizator Adria Security Summita je magazin a&s Adria, uz potporu kompanije Messe Frankfurt. Regionalne sigurnosne zadruge iz Bosne i Hercegovine, Slovenije, Hrvatske, Srbije, Severne Makedonije, Crne Gore, Bugarske i Rumunije podržavaju ovaj event.

Više informacija dostupno je na http://www.adriasecuritysummit.com

Facebook komentari:
eFakture

Tagovi: