Besplatne radionice iz oblasti kreativnih medija na SAE Institutu

U subotu 22. Februara, SAE Institut ponovo organizuje besplatna predavanja iz oblasti kreativnih medija, od 12 do 16 časova popodne.

sae_logoOve subote predavačima SAE Instituta, pridružiće se stručnjaci iz filmske i muzičke  produkcije, kao i profesionalci iz oblasti animacije i veba. Oni će govoriti o značaju njihovih profesija danas, o tome koliko je bitno poznavanje novih tehnologija u današnje vreme i objasniti kako kreativan posao može biti vrlo isplativ. Specijalni gost biće kompanija za veb razvoj DooApp.

SAE Institut, svetski centar kreativnih medija, koji od 2010. godine radi i u Beogradu, nudi akademske programe: “Audio Production”, “Web Development”, “Digital Film Making” i “Interactive Anmation” .

Osim akademskih programa, SAE Institut nudi i veliki broj sertifikovanih kurseva kao što su: veb programiranje, veb dizajn, produkcija elektronske muzike, digitalna video produkcija, 3D animacije, video montaža – Premiere Pro CS6, 3D/VFX specijalni efekti i mnogi drugi. Upis na kurseve je u toku, a datume početka kurseva, trajanje kurseva i više o tome možete videti na sajtu SAE Instituta: http://belgrade.sae.edu/rs/content/7471/Cene_i_datumi_kurseva. Takođe je u toku upis na akademske studije.

Izvor: SAE Institute Belgrade

Facebook komentari:
SBB

Tagovi: ,