BIZIT Seminar

Folderit: Rešenja za upravljanje dokumentima

Zbog čega vam je potreban sistem za upravljanje dokumentima? Ovo je veoma logično pitanje, posebno ukoliko su vaše potrebe za skladištenjem ograničene. Međutim, u nekim situacijama, poput profesionalaca koji su stalno u pokretu, udaljenih timova i menadžera kojima je stalno potreban pristup određenim fajlovima a nemaju uvek računar kod sebe – tu nema mnogo razmišljanja. Postoje situacije kada vam laptop nije pri ruci ili imate ograničenu konekciju. Tada možete imati ozbiljan problem da pristupite poslovnom serveru.

PCPress.rs Image

DMS je dizajniran tako da premosti sve ove izazove, nudeći superiorni način organizacije podataka u odnosu na tradicionalni operativni sistem. DMS omogućava jednostavnije pronalaženje, bezbedno čuvanje i jednostavan pristup podacima s bilo koje lokacije.

Zašto Folderit?

Pored svega što nudi dobar DMS, Folderit je najjednostavniji DMS za korišćenje, i veoma je pristupačan za najrazličitije slučajeve korišćenja. Folderit vam daje neprekidni pristup vašem sistemu podjednako jednostavno s pametnog telefona srednje klase u Srbiji ili preko superkompjutera u Njujorku. Čak i s najslabijom konekcijom, Folderit vam dozvoljava da pristupite svojim podacima i da ih ažurirate preko zasebne e-mail adrese koja se može podesiti da sortira fajl nakon prijema.

Pročitajte i:  RNIDS: Kompanijski nastup kroz digitalne kanale i Internet kao osnova poslovanja

DMS treba da bude bezbedan

Folderit sadržaj je siguran i bezbedan jer se sav sadržaj čuva sa 256-bitnom enkripcijom, što ga čini neprobojnim za brute force napade, dok svi podaci koji ulaze i izlaze iz sistema koriste SSL enkripciju. Ne treba posebno naglašavati da Folderit poseduje end-to-end enkripciju za celokupan sadržaj, dok se bekap svog sadržaja trostruko čuva na Amazon Web Services cloud-u.

DMS treba da bude efikasan

Najveća prednost Folderit-a je njegova jednostavnost, što ga čini intuitivnim i jednostavnim za implementaciju. Umesto da trošite beskonačno mnogo sati rada da obučite timove za rad s novim DMS rešenjem, Folderit poseduje intuitivni dizajn koji omogućava svakom korisniku da se brzo snađe s platformom, bez obzira na iskustvo.

PCPress.rs Image

Folderit se ističe kao najbolji DMS na svetu jer dolazi u paketu s višejezičnim OCR-om, koji vam može pomoći da pretražujete ne samo digitalni sadržaj već i onaj koji je samo za čitanje, poput PDF-ova, skeniranih dokumenata i fotografija. Između ostalog, on podržava srpski jezik, s latiničnim i ćiriličnim pismom.

Pročitajte i:  Unimaze Platform i digitalna transformacija

DMS treba da poseduje mnogo mogućnosti

Povrh svega, Folderit dolazi s metapodacima i prilagođenim metapodacima koji vam dozvoljavaju da postavite prilagođena polja kako biste organizovali i pristupili svom sadržaju onako kako to vama odgovara. Možete digitalno potpisati svoja dokumenta preko DocuSign-a. Folderit takođe poseduje integraciju sa Microsoft Office 365 (potrebna je posebna pretplata) koja dozvoljava vama i bilo kom drugom korisniku da radite simultano u Microsoft Office, Excel i PowerPoint aplikacijama, kao da sedite jedno pored drugog.

Pre svega, DMS treba da bude funkcionalan

Sve mogućnosti izlistane iznad mogu vam biti od velike dodatne vrednosti, ali se osnovne DMS funkcije najviše koriste za svakodnevne zadatke. Folderit vam omogućava da postavite podsetnike za aktivnosti i akcije, dobijete potvrde vaših nadređenih za dalju obradu ili dobijete evidencije revizija kako biste pratili kako se obrađuju fajlovi ili folderi. Tu je i linkovanje fajlova, koje vam dozvoljava da povežete seriju fajlova: izvlačenje jednog fajla vam daje pristup svim, što je posebno bitno u računovodstvu, zdravstvu i pravnim poslovima.

Pročitajte i:  Iz prakse: Power BI i metrika

PCPress.rs Image

Sve ovo je dostupno preko sveobuhvatnog cloud web interfejsa. Folderit omogućava jednostavan pristup, bez obzira na to odakle pristupate Internetu. Sve što vam je potrebno je uređaj koji ima browser i Folderit će izaći u susret svim vašim DMS potrebama.

DMS treba da ima pristupačnu cenu

Folderit nudi nekoliko pristupačnih pretplata dizajniranih za optimalne potrebe za većinu malih ili srednjih kompanija, kao i za velike korporacije.

DMS treba da bude lokalizovan

Folderit je preveden i prilagođen svim regionalnim jezicima i nudi podršku na srpskom jeziku zahvaljujući timu profesionalaca koji su uvek dostupni i na usluzi klijentima.

PCPress.rs Image

Korisna adresa: folderit.com/sr

Autor: Kent Raju, Direktor Marketinga

Facebook komentari:
SBB

Tagovi: , , , , , , ,