BIZIT plus

Nove Sony PlayStation Link slušalice imaju datume izlaska

Sony je konačno objavio datum izlaska svojih slušalica Pulse Explore brenda PlayStation i slušalica Pulse Elite. Dok će slušalice Pulse Explore biti lansirane 6. decembra 2023., Sonyjeve bežične slušalice izlaze 21. februara 2024.

PCPress.rs Image

Oba uređaja će biti dostupna za pretprodaju od 9. novembra u SAD, Velikoj Britaniji, Francuskoj, Nemačkoj i drugim evropskim zemljama. Dodatnu opremu možete unapred naručiti preko Sony PlayStation direktne lokacije i „odabrati“ prodavce. Pulse Ekplore pupoljci su po ceni od 199,99 dolara, ali slušalice Pulse Elite koštaju nešto jeftinije 149,99 dolara.

Da biste omogućili zvuk bez gubitaka i niske latencije koji Sony obećava sa ovim uređajima, moraćete da koristite priloženi PlayStation Link USB adapter koji se priključuje na vaš PS5, PC ili Mac. Još uvek ne znamo da li će vam trebati ključ sa tanjom verzijom PS5 bez diskova koja izlazi ove jeseni ili će doći sa ugrađenom tehnologijom kao što je PlayStation Portal. Kontaktirali smo Sony za više informacija o ovome i ažuriraćemo ovaj članak ako dobijemo odgovor. Sony će takođe prodati svoj PlayStation Link USB adapter kao samostalnu stavku za 24,99 dolara.

Pročitajte i:  Sledeći DLC Final Fantasy XVI uskoro 

Pored 3D audio podrške, Sony kaže da će slušalice Pulse Explore i slušalice Pulse Elite omogućiti „bespretno prebacivanje“ između kompatibilnih uređaja, a istovremeno će vam omogućiti da primate pozive i uživate u muzici dok svirate. Sa Sonyjevim slušalicama, slušalicama, ručnim uređajem i ažuriranim modelom PS5 koji će uskoro izaći, sledećih nekoliko meseci će biti prilično veliki za PlayStation.

Izvor: TheVerge

Facebook komentari:
SBB

Tagovi: ,