Ovo bi mogao biti USB-C port iPhone 15

Apple je prošle godine rekao da će doneti USB-C na iPhone, a sada navodne slike USB-C porta iPhone 15 nagoveštavaju svetlo plave i zelene boje za Apple-ove nove telefone koji nisu Pro, kaže Majin Bu (preko AppleInsider-a) . Slike, koje su jutros podeljene na Ks (bivši Tviter), prikazuju tri gola USB-C modula u dve boje, kao i tamnu, crnu nijansu. Pored toga, Majin Bu je podelio slike pomalo grubih maketa telefona, uključujući i onu sa očigledno udaljenom rupom za USB-C port.

PCPress.rs Image

Majin Bu je kasnije pojasnio da postojanje zelenog USB-C porta ne znači da će zapravo biti zeleni iPhone pri lansiranju, pretpostavljajući da će ga Apple objaviti na proleće, nešto što kompanija radi sa svetlijim bojama već nekoliko godina.

Apple obično najavljuje svoju novu generaciju iPhone-a u septembru, koji se brzo pojavljuje. Dugogodišnji analitičar lanca snabdevanja Apple-a Ming-Chi Kuo napisao je za Medium da se kompanija već pripremila da počne masovnu isporuku telefona kasnije ove nedelje, potkopavajući strahove od kašnjenja isporuke.

Pročitajte i:  Apple se bori protiv kazne od 2 milijarde dolara

Još jedna glasina tvrdi da Apple ove godine završava svoju liniju kožnih futrola za iPhone i da će umesto toga izbaciti novu kožnu alternativnu futrolu u „stilu tkane teksture“ „iz razloga zaštite životne sredine i održivosti“, piše 9to5Mac, citirajući objave na Weibo-u od Weibo by Uncle Pan i X by DuanRui. X post od Majin Bu-a je potvrdio glasine, ali je objavio slike za koje su kasnije rekli da su nezvanične futrole od prave kože za koje su mislili da će izgledati slično Appleovim navodnim novim kućištima.

Apple-ovi novi telefoni mogli bi da dobiju ključne promene osim samo USB-C, uključujući novo podesivo dugme za „akciju“ koje zamenjuje prekidač za isključivanje zvuka na starijim telefonima, izrez Dynamic Island preko linije iPhone 15, tanje okvire i lakši titanijumski okvir za Pro telefoni. Apple bi takođe mogao da podiže cenu svojih vodećih Pro modela, dok su se glasine o solid-state tasterima za jačinu zvuka u poslednje vreme raspale.

Kao i uvek, uzmite ove glasine sa rezervom. Sledeći Apple događaj je skoro sigurno za nekoliko nedelja, ali nije najavljen, kao ni ovi telefoni i futrole.

Pročitajte i:  DOJ udara Apple najjače do sada

Izvor: TheVerge

Facebook komentari:
SBB

Tagovi: ,