Saznajte sve što vas zanima o Excel testovima za posao

U organizaciji Microsoft ITPro Serbia user grupe biće održano predavanje na temu Excel Testovi za posao!

PCPress.rs Image

Termin ovog interesantnog i besplatnog predavanja je četvrtak, 19.10.2023. s početkom u 18 časova. Predavanje će biti održano u prostorijama kompanije Microsoft Srbija, na adresi Španskih boraca 3 na Novom Beogradu.

Predavač je Slavko Vujnović (MCP, MOS Excel Expert, MC Power BI Data Analyst) a on će, na sebi svojstven način, pokušati da predoči učesnicima šta sve regruteri traže od kandidata da znaju kako bi pokazali adekvatno poznavanje Excel-a. Skrenuli bismo pažnju da je Slavko Vujnović veliki prijatelj redakcije, da njegove tekstove možete da čitate i na našem sajtu i u časopisu, te da je vrhunski ekspert na ovom polju.

Šta spada u zadovoljavajuće, a šta u napredno znanje? Da li je bolje testirati korisnike kroz testove, online testove ili konkretne zadatke? Da li je samo Excel dovoljan ili kandidati moraju da vladaju i nekim drugim znanjima i veštinama (Power Platform, Power BI)? Ovo su samo neka od pitanja na koja će Slavko dati odgovor tokom predavanja.

Predavanje je namenjeno HR profesionalcima, kao i knjigovođama, kontrolorima, analitičarima… Prisustvo je besplatno, ali morate da se prijavite organizatorima putem Meetup servisa.

Pročitajte i:  LinkedIn uveo gaming sekciju

Za obaveznu prijavu na događaj, posetite ovaj link!

Facebook komentari:
SBB

Tagovi: , ,