Zebra

SBB povećao brzine interneta, 15Mbs u osnovnom paketu

Kompanija SBB lansirala je novu ponudu usluga svog kablovskog interneta. Nova ponuda se odlikuje brzinama koje pružaju do 50% veći protok kako u downloadu, tako i u uploadu, kažu iz ove kompanije.

164605_625749074106550_114682073_nTako već u osnovnom paketu, korisnike SBB-a očekuje brzina od 15 Mb/s, koja za više nego duplo nadmašuje prosečnu brzinu interneta u Srbiji, a za više od tri puta prosečne brzine najvećih domaćih ADSL provajdera.

S druge strane, maksimalan download ide do čak120 Mb/s, dok se upload kreće od 1,5 do 5 Mb/s. Ovakvo povećanje omogućeno je zahvaljujući DOCSIS 3.0 tehnologiji.

Kako ističu u kompaniji, svi postojeći korisnici, koji se odluče za nove pakete, moći će da uživaju u većim brzinama interneta po cenama koje su u istom rangu kao trenutne. Isto važi  i ako se odluče za nove DUO ili TRIO GOLD pakete, koji objedinjuju kablovski internet sa digitalnom televizijom, odnosno digitalnom televizijom i fiksnom telefonijom.

Druga novost iz SBB-a je i da SBB WiFi zona počinje da se širi na zemlje regiona. Već od novembra,  korisnici svih postpaid internet paketa, osim na preko 200 lokacija u Srbiji, internet usluge  moći će  besplatno da koriste i u Sloveniji, u okviru Telemach WiFi zone.

Pročitajte i:  Unlimited – pet godina rada u Srbiji

Više o novoj internet ponudi možete saznati na stranici www.sbb.rs.

Facebook komentari:
SBB

Tagovi: ,

3 thoughts on “SBB povećao brzine interneta, 15Mbs u osnovnom paketu

 • 30. October 2013. at 09:47
  Permalink

  Ne gubi se 72 unazad niti jedna druga pogodnost u novim paketima a što se tiče starih korisnika i stari korisnici mogu da dobiju 15 Mbps ako se potpiše novi aneks na 24 meseca iako je još u toku ugovorne obaveze. Provereno. Poz

 • 30. October 2013. at 00:25
  Permalink

  Hehehe,kakav marketing….
  To vazi za nove korisnike ili ako je starim istekao ugovor pa se mora potpisati novi,starim korisnicima ostaje 10Mbit/1Mbit . . .

 • 29. October 2013. at 21:31
  Permalink

  Nove brzine važe ISKLJUČIVO za nove korisnike koje potpišu ugovor na 2 godine, za stare korisnike NE VAŽI !!!
  iako nas niko ne sprečava da potpišemo novi ugovor …
  ali kad se uporede paketi to baš i nije isplativo … jer sa potpisivanjem za istu cenu se gube neke druge pogodnosti kao što je 72 sata u nazad i slično …
  pa sad ostane da se bira između povećanja 5/0,5 ili 72 h unazad … mislim da ću ipak ostati pri onome 72 h unazad :), da je povećanje duplo nego što je bilo e onda bi se zamislio, ovako … teško

Comments are closed.