BIZIT Seminar

Sony spremio praznični paket zabave

 U susret prazničnoj euforiji, Sony je pripremio audio-vizuelne paketiće.

Sony BRAVIA W9_slika 02Kompanija Sony odlučila je da svoj najuspešniji model u godini, BRAVIA W9 televizor (od 40, 46 ili 55 inča), učiniti pristupačnijim svima koji do 15. januara obraduju sebe ovim uređajem. Pored popusta od 15 odsto, kupovinom BRAVIA televizora iz serije W9, svi zainteresovani kupci dobiće priliku da prožive još više uzbudljivih trenutaka na omiljenoj konzoli Playstation 3 igrajući, svim fudbalskim fanovima dobro poznatu igru, Pro Evolution Soccer 2014.

Pomenuti Full HD LED televizor odlikuje dobar dizajn i kvalitet slike i zvuka, a kombinacija najnovije X-Reality PRO tehnologije i novog TRILUMINOS displeja donosi živopisne boje i omogućava prikaz najsitnijih detalja. Takođe, korisnici mogu vrlo jednostavno da upravljaju ovim televizorom uz pomoć svog pametnog telefona ili tableta.

Iz kompanije Sony kažu da pored impresivnog vizuelnog doživljaja, svim prijateljima jedinstvene zabave i druženja, Sony nude i adrenalinsko iskustvo prilikom igranja video igara na Playstation konzoli. Playstation 3 dolazi sa hard diskom kapaciteta 500 GB, Blu-ray Disc™ plejerom, kao i PES 2014 video igrom sa do sada neviđenim vizualnim efektima koji će atmosferu sa fudbalskih stadiona doneti u vašu dnevnu sobu! Prilika koja se ove zime ne propušta je da u toplini vašeg doma vodite tim za koji navijate ili „dodate gas“ dok se sećate najuzbudljivijih trenutaka u godini koja je za nama.

Pročitajte i:  Sony potvrdio 13 novih naslova za PS VR2, uključujući Tetris Effect

 

Za više informacija o Sony proizvodima molimo posetite www.sony.rs.

Facebook komentari:
SBB

Tagovi: