Twitch – nove zabrane korisnicima

Twitch sledećeg meseca objavljuje ažuriranje koje će konačno omogućiti strimerima da blokiraju zabranjene korisnike da gledaju svoje strimove. Trenutno, Twitch vam omogućava da zabranite korisnicima odeljak za ćaskanje u toku, ali oni i dalje mogu da gledaju strimove.

PCPress.rs Image

Twitch je ranije ove nedelje, tokom svog strima Patch Notes, otkrio da će nova postavka biti dostupna za strimere u septembru koja će pokretati ljude iz ćaskanja i strimova uživo u realnom vremenu. Zabranjeni korisnici će automatski biti blokirani da gledaju strimove, što je dugo tražena funkcija na koju strimeri čekaju godinama.

„U ovom trenutku to ih neće sprečiti da gledaju VOD ili klipove, ali to je nešto što takođe želimo da uključimo kao deo ove funkcionalnosti… u budućem ažuriranju“, rekao je viši menadžer proizvoda Twitch Trevor Fisher.

Iako je ovo funkcija dobrodošlice, posebno za borbu protiv uznemiravanja, Twitch i dalje dozvoljava svakome da gleda strimove bez naloga. Dakle, ako je neko zabranjen, može se jednostavno odjaviti sa usluge ili koristiti anonimni prozor pretraživača da nastavi da gleda strim. Ipak, barem će funkcija zabrane uskoro raditi kako biste očekivali.

Pročitajte i:  Twitch menja sve članove Savetodavnog veća za bezbednost

Izvor: TheVerge

Facebook komentari:
Računari i Galaksija
Tagovi: