BIZIT plus

Twitch podiže cenu za Turbo

Twitch podiže mesečnu cenu Twitch Turbo-a, svoje mesečne pretplate koja vam omogućava da platite za uklanjanje većine oglasa, daje vam dodatne emotikone i još mnogo toga u SAD i mnogim zemljama. U SAD skače sa 8,99 dolara na 11,99 dolara, a cene za druge zemlje možete videti u članku podrške na Twitch-ovoj veb lokaciji. Nema promena karakteristika koje prate promene cena.

PCPress.rs Image

Trenutni pretplatnici će imati svoje trenutne cene zaključane na tri dodatna meseca i moraće da izaberu da se prihvate novih cena. „Ako ne obnovite u naredna tri meseca, vaša Turbo pretplata će prestati da se obnavlja 31. avgusta, iako se vaše pogodnosti mogu produžiti do septembra u zavisnosti od datuma obnavljanja pretplate“, napisao je Twitch u e-poruci.

Mnogi pretplatnici nisu zadovoljni povećanjem cene. Nit na r/Twitch subredditu već je puna pritužbi, a neki korisnici van SAD-a vide značajne skokove cena.

Poskupljenje dolazi nakon što Twitch dobija novog izvršnog direktora i usred širih otpuštanja u Amazonu, a čini se da Twitch vidi priliku da zaradi više novca tako što će Turbo učiniti skupljim. Iako Twitch nije predstavio nove funkcije zvuči da će Turbo dobiti poboljšanja u budućnosti. „Postoji još ažuriranja na putu za Turbo kako bi bio još bolji i relevantniji za našu zajednicu, i jedva čekamo da ih podelimo u narednim mesecima“, napisao je Twitch.

Pročitajte i:  Twitch i nove zabrane   

Nekima je cena Turba pala. Ako živite u mestu gde je to slučaj, da biste iskoristili nižu cenu, moraćete da otkažete pretplatu, a zatim se ponovo pretplatite, napisao je Twitch u e-poruci.

Izvor: TheVerge

Facebook komentari:
SBB

Tagovi: