Top50 Glas publike

Za sve ljubitelje nauke – 11. Festival nauke

Festival nauke je regionalni naučni festival, koji se bavi promocijom nauke i obrazovanja. Misija festivala jeste podsticanje obrazovanja u društvu, kroz savremene i zanimljive metode. Kroz predavanja, interaktivne postavke, izložbe, radionice i dokumentarne filmove 11. Festival nauke prirediće naučnu zabavu za sve uzraste. Prodaja ulaznica za 11. Festival nauke, koji se pod sloganom “Jedan na jedan” održava od 14. do 17. decembra na Beogradskom sajmu, počinje 17. novembra.

PCPress.rs Image

Festivalske karte, po ceni od 450 dinara, mogu se kupiti na Eventim prodajnim mestima u celoj Srbiji, a tokom trajanja manifestacije, pored pomenutih prodajnih mesta, karte će moći da se kupe i na samom događaju. Festivalska karta važi za jedan festivalski dan u halama 7, 8 i 9, kao i za halu 5, u kojoj je smeštena eksplozivna Naučno-fantastična bina. Deca do pet godina starosti, uz pratnju roditelja ili staratelja, ne plaćaju ulaz. Prva dva dana Festivala nauke, četvrtak i petak, namenjeni su prvenstveno za školske posete, dok su subota i nedelja porodični dani.

PCPress.rs Image

Misija Festivala nauke jeste veći značaj obrazovanja u društvu, kroz zanimljive, moderne i nove metode. Prošlogodišnji festival premijerno je predstavio 53 naučne postavke, 6 gostujućih trupa naučnika, zajedno sa 650 naučnika i naučnih demonstratora iz 62 naučne i obrazovne institucije iz Srbije.

Facebook komentari:
Pročitajte i:  Najsavremenije ćelijske terapije olakšaće nedostatak organa
eFakture

Tagovi: , , ,