BIZIT plus

Microsoft lansira Copilot Pro  

Microsoft proširuje svoju mesečnu pretplatu na Copilot Pro od 20 dolara na više tržišta, nakon što je u januaru lansirao pomoćnika sa AI za potrošače. Proširenje čini da je Copilot Pro dostupan u ukupno 222 zemlje, a Microsoft pokreće besplatnu jednomesečnu probnu verziju kako bi podstakla potrošače da se pretplate na njegovu viziju AI budućnosti. 

PCPress.rs Image

Copilot Pro uključuje prioritetni pristup najnovijim OpenAI modelima, mogućnost da napravite sopstveni Copilot GPT i pristup Copilot unutar Office aplikacija ako ste već pretplatnik na Microsoft 365 Personal ili Home. Sada, Microsoft takođe otključava Copilot Pro unutar Office veb aplikacija, tako da vam nije potrebna posebna pretplata na Microsoft 365 da biste koristili chatbot u Word-u, Outlook-u i drugim besplatnim veb aplikacijama. 

Ova Copilot Pro integracija će uskoro biti dostupna i u mobilnim aplikacijama. „Ovu pogodnost ćemo proširiti i na naše besplatne mobilne aplikacije, uključujući aplikaciju Microsoft 365 i Outlook za iOS i Android, u narednim mesecima“, kaže Divya Kumar, generalni menadžer za pretragu i AI marketing u Microsoftu

Pročitajte i:  Google, Intel i Arm računaju na dominaciju Nvidia AI čipova 

Ako želite da isprobate Copilot Pro, moraćete da instalirate aplikaciju Copilot na iOS ili Android da biste dobili besplatnu mesečnu ponudu. Microsoft pokušava da podstakne potrošače da koriste mobilnu aplikaciju Copilot otkako ju je lansirao krajem 2023. godine, uključujući i Super Bowl oglas koji se fokusirao isključivo na mobilnu verziju. 

Microsoft takođe proširuje dostupnost svog Copilot-a za Microsoft 365 na više preduzeća. „Kupci koji imaju Microsoft 365 F3 i F1, Office 365 E1, Business Basic i još mnogo toga imaće pravo da kupe Copilot za Microsoft 365 u narednim nedeljama“, kaže Kumar. 

Microsoft se sada sprema da pokaže još poboljšanja Copilot-a u narednim mesecima, uključujući neke promene Windows 11 koje će verovatno biti detaljno predstavljene na konferenciji za programere kompanije Build u maju. 

Izvor: TheVerge

Facebook komentari:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *