Philips Momentum monitori za gejmere

Philips monitori iz nove Momentum serije, posebno namenjeni gejmerima, biće dostupni od maja ove godine. Philips 436M6VBPAB dolazi sa velikim 43-inčnim VA panelom u 4K rezoluciji i brzinom odziva od samo 4 ms GtG. Monitor ima i maksimalno osvetljenje od 1000 nita i usklađen je sa novim standardom VESA DisplayHDR 1000. Ovaj model je opremljen i Quantum Dot tehnologijom umesto klasičnim tehnologijama LED pozadinskog osvetljenja.

PCPress.rs Image

Philips-ova SmartResponse tehnologija, eliminše ghosting efekt u brzim i interaktivnim igrama i filmovima za bržu vizuelnu povratnu informaciju. Adaptive Sync podrška za AMD GPU grafike omogućava sinhronizaciju ukupne količine sličica po sekundi sa stopom osvežavanja monitora i tako eliminiše zastajkivanje ili seckanje slike, a za veći odziv Low Input Lag opcija smanjuje ulazno kašnjenje, odnosno vreme potrebno video signalu da prođe put od ulaza u uređaj pa do njegovog prikazivanja na ekranu monitora.

Tu je i dobro poznato Ambiglow osvetljenje koje baca ambijentalno svetlo oko monitora. Interni procesor analizira sadržaj slike i prilagođava boju i osvetljenje slici na ekranu. Monitor je takođe opremljen sa dva 7W zvučnika sa DTS Sound tehnologijom. Prvi Philips monitor iz Momentum serije, Philips 436M6VBPAB, biće dostupan već u maju ove godine po maloprodajnoj ceni od 94.239,00 din (bez PDV-a).

Facebook komentari:
Pročitajte i:  Philips monitori pridružuju se zelenoj koaliciji i smanjenju otpada
SBB

Tagovi: , , , , , , , , , , , , , ,