ERP 2024

Šta nas sve očekuje na BIZIT 2019 konferenciji?

Šestu godinu za redom, na konferenciji BIZIT prikazaćemo inovativna rešenja za prevazilaženje tradicionalnih izazova u poslovanju i okupiti najznačajnije stručnjake iz oblasti primene savremenih poslovnih ICT rešenja. S obzirom da će ove godine program konferencije trajati čitavih 1.205 minuta, izdvojili smo vam deo onoga što možete da očekujete. Vidimo se 6. i 7. novembra u Klubu poslanika u Beogradu!

PCPress.rs Image

Paneli

Kako izabrati poslovno rešenje – Kupac poslovnog ICT rešenja ima problem koji prodavac može da reši adekvatnom ponudom! Na temelju ove ideje, poslovni odnos između kupca i prodavca ICT usluge bi trebalo da bude jednostavan, efikasan i udoban obostrano. Ali nije, realnost je malo drugačija. Zašto? Odgovore tražimo od najvećih provajdera i najvećih korisnika. Moderator: Miodrag Ranisavljević, nezavisni konsultant za poslovna rešenja

5G kontroverze – Šta će nam realno doneti peta generacija mobilne telefonije, koliko košta njeno uvođenje i ko će to da plati, da li smo sigurni da neće uticati na zdravlje ljudi i životnu sredinu… samo su neka od pitanja koja ćemo postaviti mobilnim operatorima i kompanijama sa ralnim iskustvom u implementaciji 5G infrastukture. Moderator: Dejan Ristanović, glavni uredik PC Press-a i autor serije tekstova o 5G

Zanimanja budućnosti – Sa dekanima fakulteta na kojima postoje ICT usmerenja i najvećim poslodavcima u Srbiji razgovaraćemo o tome kako se može unaprediti obrazovanje i kakvi će se kadrovi tražiti u narednoj deceniji. Koja su to zanimanja budućnosti i kako ih steći. Moderator: Vesna Čarknajev, direktor PC Press-a

PCPress.rs Image

Radionice

Google informacije koje rade u tvoju korist – Miroslav Varga i Sonja Jovović – Google zapošljava 60.000 osoba, a samo nekoliko stotina ima status trenera, jedan od njih je Miroslav Varga. Miroslav će nam objasniti šta je mašinsko učenje i pokazati kako postići da mašinsko učenje i AI urade ono što želimo. U drugom delu radionice Sonja Jovović,  sertifikovani Google profesionalac za digitalno oglašavanje, će nam pokazati kakvu korist imaju kompanije od Google My Business naloga.

Pročitajte i:  ALE i TRS za siguran video-nadzor „presents“: Čovečanstvo i nove oči

Lider u IT-ju i IT u liderstvu, Ivan Kokeza – Osnivač firme Kokeza Consulting,  će nam pričati o neuroliderstvu i SAIL metodi nastaloj iz njegovog višegodišnjeg iskustva u upravljanju internacionalnim korporacijama. SAIL metoda (Sincerity, Authenticity, Integrity, Love) pomaže menadžerima da postanu energičniji, efikasniji i uticajniji, rečju – lideri.

Excel kuhinjica, Slavko Vujnović – Autor bloga Excel kuhinjica, će nam kroz praktičnu radionicu pokazati da Excel nudi daleko više mogućnosti nego što većina korisnika može i da nasluti.

PCPress.rs Image
Miroslav Varga, stručnjak za online marketing

Predavanja

SophosKupujemo osiguranje da bismo finansijski zaštitili svoje poslovanje od gubitaka, ali osiguranje ne može da zameni dragocene podatke. Kako da osiguramo podatke, Sophos pruža odgovor ovo par exelans pitanje svakog menadžera.

Veeam – Veeam Backup for Office 365. Microsoft pruža mnogo sjajnih usluga sa Office 365, ali ne i backup, podaci su naša odgovornost.  O tome kako da na vreme uradimo backup i time obezbedimo potpuni pristup, kontrolu i zaštitu naših podataka i kakve su posledice ako to ne uradimo, govoriće nam Nemanja Pejić.

Schneider ElectricKompanija Schneider Electric razvija povezane tehnologije i rešenja za upravljanje energijom i procesima na bezbedan, pouzdan, efikasan i održiv način. Kako se (p)ostaje lider je u oblasti kritičnog napajanja i pametnih mreža pričaće nam Vasilije Kodžopeljić, regionalni direktor za IT service, i Aleksandar Gagović, predstavnik prodaje za IT partnere za region Srbija, Crna Gora.

Pročitajte i:  Nova funkcionalnost na portalu Moja srednja škola ‒ Izveštaji o postignućima učenika

Enetel SolutionsSandra Drača, menadžer za razvoj poslovanja, prezentovaće “Rešenje za inspekcijske poslove” gde ćemo imati priliku da čujemo konkretne primere benefita koje donosi digitalizacija. Rukovodilac data science tima Mladen Jovanović i Product Manager Nikola Jančevski otkriće nam šta sve nismo znali o data science-u, a nismo imali koga da pitamo. Generalni direktor kompanije, Rade Vujović, učestvovaće na panelu Telco izazovi – 5G kontroverze, gde ćemo pokušati da rešimo zagonetke koje je ova tehnologija donela sa sobom.

PCPress.rs Image
Rade Vujović, General Manager u Roaming Solutions Grupi: Roaming Networks i Enetel Solutions

Vesimpex – Dokle smo stigli sa razvojem data centara u Srbiji i mogu li oni biti još efikasniji? Slobodan Stanković, direktor kompanije Vesimpex, i Aleksandar Bukva, specijalista za fizičku IT infrastrukturu pričaće nam o savremenim, pouzdanim i energetski efikasnim data centrima.

TRS – Bilo da smo pristalice ili protivnici IoT i AI novitarija sa jednim se moramo složiti – njihova primena u zdravstvu i medicini je sve značajnija. Miodrag Kovanović, rukovodilac poslovnog razvoja i marketinga kompanije TRS, govoriće o aplikacijama Medical IoT i Rainbow uz čiju pomoć se briga o pacijentima dovodi do savršenstva.

Digitcom i NavoriDigital signage postaje jedan od osnovnih načina digitalizacije za organizacije koje kontat s kupcima ostvaruju na prodajnim mestima – maloprodaje, banke, turističke agencije, aerodromi… O ovoj temi slušaćemo od Predraga Spasojevića, osnivača firme Digitcom i Erwina Gutića, regionalnog menadžera prodaje u kompaniji Navori.

Pročitajte i:  Schneider Electric na svetskoj turneji Samita inovacija predstavio najnovije inovacije i partnerstva

GoPro – Nije bilo teško shvatiti kolika moć leži u podacima, ali znamo li koji su najbolji načini za njihovo prikupljanje, sortiranje i analizu? Miloš Pucarević, Business Development Manager kompanije GoPro, će nas upoznati s naprednim sistemima izveštavanja i analiza kroz Microsoft Power BI alat, modernim konceptima analitičkih baza podataka i Data Warehous-a i izmeštanjem analitičkih alata iz ERP sistema.

PCPress.rs Image
Miloš Pucarević, Business Development Manager, GoPro

Vasić Media – Petar Vasić, CEO kompanije Vasić Media, pričaće nam o značaju marketinga na društvenim mrežama s posebnim osvrtom na LinkedIn, u cilju da pomogne kompanijama da na što bolji način iskoriste potencijal ovih platformi.

Dr Ranko Rajovićkao osnivač MENSE Jugoslavije i Srbije, član borda direktora svetske MENSE i predsednik Komiteta svetske MENSE za darovitu decu, svakako zna koja su to zanimanja budućnosti, koje zamke čekaju našu decu na putu obrazovanja i kako da, kao roditelji, našu decu pripremimo za budućnost.

Networking i Entertainment

U pauzama između predavanjaangažovano i organizovano druženje i upoznavnaje učesnika.

Pre, tokom i posle konferencija kroz MatchAbout aplikaciju, koju možete skinuti za Android uređaje sa Google Play store-a, i za iOS uređaje sa App store-a.

Nagradni kvizodgovorima na šaljiva i lagana pitanja do jedne od mnogobrojnih vrednih nagrada; šansa za dobitak je 1:30.

Roboti su među nama –  lako ćemo ih prepoznati.

Facebook komentari: