Xbox Cloud Gaming dostupan na Meta Quest VR slušalicama 

Xbox Cloud Gaming stiže na Meta asortiman VR slušalica. Beta verzija aplikacije za igre u oblaku je sada dostupna za Meta Quest 2, 3 ili Pro slušalice, omogućavajući vam da strimujete stotine Xbox igara uz pretplatu na Xbox Game Pass Ultimate, kontroler i Quest slušalice. 

PCPress.rs Image

Beta aplikacija je dostupna u Meta Quest Store-u i jednostavno ćete morati da uparite podržani Bluetooth kontroler da biste počeli da igrate. Možete koristiti Xbox kontroler (koji podržava Bluetooth), PS4 ili čak Nintendo Switch Pro kontrolere. Podrška za PS5 kontrolere „dolazi u budućnosti“, navodi Meta. 

Postoje različite veličine ekrana za impresivno VR okruženje za strimovanje Xbox igara u ili čak virtuelni prostor sa Xbox temom na najnovijim Quest 3 i Pro slušalicama koje koriste prednosti pune boje. 

 Aplikacija Xbox Cloud Gaming na Meta slušalicama je deo šireg partnerstva između Microsoft-a i Meta-e kako bi Microsoft Teams, Office i Windows iskustva doneli u VR. Microsoft timovi će uskoro preći u 3D u januaru, sa objavljivanjem iskustva sa VR sastankom na bazi mreže koje će biti dostupno na Meta’s Quest slušalicama. 

Pročitajte i:  Meta, Microsoft, X i Match Group protiv Apple-a 

Izvor: TheVerge

Facebook komentari:
SBB

Tagovi: , , , , ,