Ikotek

Moderan ERP: Novi koncepti za novo vreme

Ma koliko izgledalo da se ERP softver sporo i neprimetno menja, poslednje dve godine pokazale su da su se u deceniji koja je iza nas stvari bitno promenile. AB Soft je strpljivo radio na sopstvenoj tranziciji koja je rezultovala brzom i kvalitetnom reakcijom na promene potreba korisnika, kako starih tako i novih.

PCPress.rs Image

Izazovne dve godine su za nama, a kako stoje stvari, i sledeće će biti takve. Mnogo toga se promenilo na svim poljima života. Za preduzeća nova dinamika rada praktično je uslov za opstanak. Rad od kuće je danas nešto sasvim normalno, a to je samo povećalo značaj informacionog sistema koji se koristi. Kompleksnost, povezanost, pouzdanost i dostupnost informacija imperativ su koji se vidi na prvi pogled, ali ispod površine se krije još jedna važna osobina – prilagodljivost poslovnog softvera potrebama preduzeća.

AB Soft je prepoznao sve ove izazove i to kako kroz redefiniciju sopstvenog poslovanja, tako i kroz aktivnu saradnju s korisnicima, postojećim i budućim. Za postojeće korisnike praktično je transparentna komunikacija na nivou podrške. Portal, koji je definitivno najkvalitetniji način pružanja podrške, sve je aktivniji, a direktna podrška u realnom vremenu je omogućena udaljenim pristupom, bez obzira na pandemijsku situaciju.

Pročitajte i:  IIB: Automatizacija proizvodnje iz ERP ugla

PCPress.rs Image

„U pogledu organizacije i modela pružanja podrške korisnicima, kao i u procesu implementacije novih funkcionalnosti ili celog informacionog sistema kod novih korisnika, dosta toga smo usavršili tokom protekle dve godine”, kaže nam direktor postprodaje Zoran Slavković i dodaje: „Naši timovi softverske podrške i konsultantskih usluga u stanju su da odgovore na potrebe korisnika softvera u daleko kraćem roku nego ranije. Ustaljena praksa od pre nekoliko godina koja je podrazumevala čest direktni kontakt s korisnicima zamenjena je saradnjom na daljinu. Efikasnost i zadovoljsvo korisnika su po svim parametrima poboljšani”.

Fleksibilnost na prvom mestu

Ima puno odgovora na pitanje kako privući i zadržati kupce vaše robe ili usluga, a vreme pandemije je samo pojačalo pritisak koji se stavlja pred preduzeća. Danas su dinamika i fleksibilnost poslovanja uz pravovremeno informisanje odgovori na ovo pitanje i ujedno izazov koji se postavlja pred proizvođače poslovno-informacionih sistema.

PCPress.rs Image

„Pre petnaest godina, ideja koja se stalno ponavljala u vezi s ERP-ovima je da oni prenose najbolja iskustva u vašu kompaniju. Dakle, standardizacija poslovnih procesa bila je u fokusu. Danas, tačnije već duže vreme, to nije imperativ, već je težište prebačeno na drugu stranu. Ukoliko su softver i implementacioni tim sposobni da krajnjem korisniku pruže fleksibilno rešenje prilagođeno uslovima i modelu poslovanja, onda je zadovoljstvo na visokom nivou”, upućuje nas direktorka razvoja Ana Brkić.

Pročitajte i:  Eset u oblaku: Pokreni, automatizuj, zaključaj i prati

A to je AB Soft prepoznao još davno i tome prilagodio razvojnu, implementacionu i postprodukcionu strategiju. Danas konsultanti AB Soft-a zajedno s korisnicima oblikuju softver po meri koja daje najbolje efekte u toku eksploatacije. I to na svim nivoima i uz sve moderne tehnologije koje se koriste u poslovnoj komunikaciji.

Korisna adresa: ABSoft.rs

Facebook komentari:
SBB

Tagovi: , , , ,