Novi broj magazina PC #290 u digitalnoj čitaonici

U našoj prodavnici, baš kao i u digitalnoj čitaonici, objavljeno je najnovije izdanje časopisa PC #290. U novom broju se bavimo velikim temama: CRM, Video konferencije, kao i drugom generacijom fiskalnih kasa što će bez sumnje izazvati veliko interesovanje širokog kruga poslovnih korisnika.

PCPress.rs Image

Naravno, bavili smo se brojnim temama iz različitih oblasti. Takođe smo imali i veliki broj interesantnih uređaja o kojima vas detaljno izveštavamo. Sjajan Samsungov prekloni telefon, izuzetan ASUS laptop, sjajan Huawei tablet, Motorola telefon otporan na praktično sve, jedan od novih telefona kompanije vivo, priča o Intel serverima nove generacije, te WiFi 6 tehnologiji u kombinaciji sa pričom o WiFi 6 mreži generalno. Priznaćete, itekako raznovrsni sadržaji su na tapetu!

Između ostalog, u novom broju možete čitati:

Pročitajte i:  PC Press video: Korisnik ne želi da kupi vaš proizvod već rešenje za svoj problem!, Miroslav Varga

PCPress.rs Image

Najnoviji broj možete pronaći u našoj digitalnoj čitaonici! Možete nas pronaći i putem Android (Google Play) i iOS (AppStore) aplikacija.

Osim čitanja kompletnog broja putem pretplate, tradicionalno kreiramo specijale sa najzanimljivijim temama iz svakog broja, koji su dostupni za čitanje potpuno besplatno u našoj digitalnoj čitaonici!

Facebook komentari: