Pozovite PC prijatelje da isprobaju Game Pass

Microsoft pokreće novi program za upućivanje prijatelja Xbox Game Pass koji vam omogućava da pozovete prijatelje da isprobaju PC Game Pass. Ponuda preporuke prijatelja dostupna je za članove Xbox Game Pass Ultimate i PC Game Pass da pozovu do pet prijatelja na besplatne 14-dnevne probne verzije PC Game Pass-a.

PCPress.rs Image

Pozivnice za preporuku prijatelja dostupne su na početnom ekranu Game Pass-a i samo za slanje prijateljima koji su tek počeli da koriste Game Pass. Microsoft lansira ovu ponudu baš u trenutku kada Redfall debituje na Xbox-u i PC-u danas, omogućavajući članovima Game Pass-a da steknu prijatelje koji igraju zajedničku pucačinu o vampirima.

Ako prijatelj koji je nov u Game Pass-u prihvati ovu ponudu, to znači da ne može kasnije da koristi drugu uvodnu ponudu kao što su promo kartice koje dolaze sa dodacima. Microsoft je takođe nudio probne ponude od 1 dolara za Xbox Game Pass Ultimate i PC Game Pass, ali ih je prekinuo u martu rekavši da „procenjuje različite marketinške promocije“ za nove članove. Izgleda da je ovaj program za upućivanje prijatelja zamena za te probe od 1 dolara.

Pročitajte i:  Hakeri koje sponzoriše Rusija napadaju Microsoft

Ova ponuda za PC takođe dolazi manje od mesec dana nakon što je Microsoft proširio PC Game Pass na 40 novih zemalja. Microsoft se nedavno fokusirao na povećanje PC Game Pass-a nakon što se rast na strani konzole usporio prošle godine.

„Vidimo neverovatan rast na PC-u… Na konzoli, video sam usporavanje rasta, uglavnom zato što ste u nekom trenutku došli do svih na konzoli koji žele da se pretplate“, rekao je izvršni direktor Microsoft Gaming Phil Spence u intervjuu u oktobru. Microsoft je takođe u oktobru saopštio da su pretplate na PC Game Pass porasle za 159 procenata u odnosu na prethodnu godinu.

PC Game Pass uključuje pristup svim Microsoftovim sopstvenim Xbox PC igrama, stotinama PC igara nezavisnih proizvođača, Bethesda PC naslovima i EA Play članstvo za isprobavanje novih izdanja do 10 sati.

Izvor: TheVerge

Facebook komentari:
SBB

Tagovi: , ,