Danas zvanično počinju isporuke Tesla Cybertruck vozila

Samo nedelju dana nas deli od Tesline isporuke Cybertruck vozila kupcima, a proizvođač automobila je izložio vozilo u javnost pre lansiranja. 

PCPress.rs Image

 Cybertruck je nedavno primećen ispred Linkoln centra u Njujorku, na primer, dok se drugi pojavio u Teslinoj prodavnici u Westfield UTC tržnom centru u San Dijegu. 

Prvi Cybertruck će biti predstavljeni kupcima na specijalnom događaju u Teslinoj Cybertruck gigafabrici u Ostinu, u Teksasu, 30. novembra. Očekuje se da će izvršni direktor Tesle Elon Musk voditi program uživo. 

Ako se radi o prošlogodišnjem otvaranju prve Tesline fabrike automobila u Evropi ili isporuci prvih Tesla Semi kamiona, možemo očekivati pažljivo koreografisano lansiranje sa blistavom atmosferom nalik na zabavu. I možda nekoliko plesnih pokreta od samog Muska

 Tesla je predstavio potpuno električni Cybertruck pre četiri godine, ali mu je trebalo više vremena nego što se očekivalo da se pojavi. I dok će prvi vozila biti isporučena za samo nekoliko dana, Musk je nedavno rekao da proizvodni kapacitet vozila verovatno neće biti dostignut do 2025. godine, što znači da je većina od 2 miliona kupaca koji su izgubili 100 dolara depozit na vozilo još uvek moraju da čekaju pre nego što mogu da sednu za volan

Pročitajte i:  Grok će uskoro biti dostupan premium korisnicima X-a

 Uprkos očiglednom interesovanju za jedinstveno dizajnirani Cybertruck, Musk je pre dve godine rekao da postoje „neke šanse da će Cybertruck propasti“ jer je „toliko različit od bilo čega drugog“. Ali od tada je bio optimističniji, rekavši tokom leta da veruje da je Cybertruck „naš najbolji proizvod ikada“. 

 Teslino najnovije vozilo dolazi u tri varijante. Početni model sa pogonom na zadnje točkove; model srednjeg opsega i top sa tri motora. Cene su prvobitno bile navedene kao 39.000, 49.000 i 69.000 dolara, respektivno, ali je u oktobru 2021. proizvođač automobila uklonio cene Cybertruck-a sa svoje veb stranice. Mnogi očekuju da će konačni troškovi biti veći – nadamo se da će sve biti otkriveno upravo krajem novembra. 

Izvor: digitaltrends.com

Facebook komentari:
SBB

Tagovi: , , , , , , ,